2.jpgVorige week kondigde een Nokia medewerker het al aan via Twitter en nu is het dan ook eindelijk te downloaden in de Marketplace. Nokia Drive 2.0 waarmee de navigatie van Nokia eindelijk volledig offline werkt en er rijbaan instructies tijdens het navigeren gegeven worden.

Nokia Drive 2.0 is voor de Lumia gebruikers nu hier gratis te downloaden.

Net als tijdens de review eind 2011 (toen offline navigatie belooft was) hebben we de offline test gedaan en het is nu dan eindelijk zover. Nokia Drive is daadwerkelijk nu offline zonder verdere internetverbindingen te gebruiken.

In Nokia Drive is het mogelijk kaartmateriaal van nagenoeg de hele wereld kosteloos te downloaden. Zo zijn de continenten Europa, Noord Amerika, Zuid Amerika, Azië, Afrika en Oceanië vertegenwoordigd qua kaart materiaal.

Ook qua stemmen tijdens het navigeren zijn er vele talen in mannen en vrouwen stemmen te downloaden zodat je altijd volledig naar je zin en gewenning de weg gewezen wordt.

Heb je geen Nokia Lumia? Maak dan gebruik van de Navigon aanbieding. Tot aanstaande vrijdag is deze offline navigatie met 50% korting in de Marketplace verkrijgbaar.

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *