Nokia is gestart met Experience Beta, een centraal punt waar je alle informatie over de mogelijkheden van Nokia-toestellen (voornamelijk Nseries) kunt vinden. Nieuws, tips en ideeën helpen je op weg.

De website is nog in betafase en is op dit moment vooral bedoeld voor Scandinavische gebruikers. Je leert onder andere hoe je met kaarten en GPS-toepassingen kunt werken, je ziet welke games op dit moment hot zijn en je krijgt toegang tot actuele videoclips en mobiele TV. Daarbij steek je ook nog wat op over UPnP en kom je erachter hoe je de mobiele mediastudio voor Nokia installeert. Bij het onderdeel muziek zie je de nieuwste hits van MTV, informatie over het downloaden van Mobile MTV en workshops over het synchroniseren van je muziek met bijvoorbeeld de Nokia N95. Verder zijn er nog de onderdelen Photos en Internet.

Bij het onderdeel Products kun je zien wat Nokia op dit moment in het assortiment heeft, inclusief de al wat oudere toestellen zoals de N80. De pagina’s zijn Engelstalig dus ook voor mensen buiten Denemarken, Zweden en Noorwegen te bekijken.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *