De nieuwste versie van Pocket Informant is bijna klaar. Met de release van versie 9 is echter besloten geen beta periode te houden en de nieuwe versie direct beschikbaar te stellen. Dus heel snel kun je de nieuwste persoonlijke informatie manager aanschaffen of je vorige versie upgraden.

Pocket Informant is dus eigenlijk al helemaal klaar en deze keer geen beta test periode maar gewoon een directe introductie. Voor wie nu Pocketin Informant 8 nog gebruikt is het goed om te weten dat versie 9 de volgende belangrijke features heeft:

  • Ondersteuning van Windows Mobile 6.5
  • Ondersteuning van Windows Mobile 6.5 gestures via de applicatie zelf
  • Gebruik van een vinger is op op heel veel plaatsen mogelijk
  • GTD ondersteuning binnen taken
  • Volledige PNG ondersteuning voor icoontjes. PI ziet er hierdoor een stuk beter uit

De nieuwe versie wordt vergeleken met Snow Leopard en Windows 7 of Windows Mobile 6.5 in die zin dat het vooral verbeteringen onder de motorkap zijn van de applicaties. Er wordt nu nog gewerkt aan de serie nummers, website, documentatie en lokale talen voor de applicaties en dan zal er een release candidate met 15 dagen trial beschikbaar komen. Binnen 2 weken zal dan de applicatie gekocht kunnen worden.

Interessant detail is dat Pocket Informant aangeeft dat het relatief stil geweest is rondom Windows Mobile en ze om die reden ook niet veel marketing geld willen steken in een introductie totdat 6.5 daadwerkelijk beschikbaar is en ook de Marktplaats van Microsoft vorm heeft gekregen.

PI9_2

PI9_1

Rievy had de tip!

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *