Met Rebtel voor Android kunnen Android gebruikers gratis internationaal met elkaar bellen. De app maakt gebruik van een eigen VoIP server en kan internationaal gesprekken doorschakelen.

Rebtel uit Zweden heeft een nieuwe applicatie aangekondigd voor Android. Deze app is met name interessant voor mensen die veel internationaal bellen met andere Android gebruikers.

De app draait op de achtergrond en onderschept de oproep als deze richting het buitenland gaat. Op dat moment wordt de oproep doorgeschakeld via Rebtel’s VOIP netwerk. Voordeel hiervan is een veel lager tarief en als de ontvanger een Android telefoon heeft bel je zelfs voor niets.

Anders dan Skype werkt Rebtel wel via 3G en kan de app gebruikt worden in combinatie met elke provider. Interesse gewekt? Ga snel naar de Market om de app uit te proberen of download de app via onderstaande QR code.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *