Na de videoreview van Pieter Jouke heeft Pocketinfo ook een tekstuele review gemaakt van de Nokia N810 Internet Tablet, zoals het device volledig heet.

Onlangs heeft Pieter Jouke een videoreview gemaakt van de Nokia N810 en zijn conclusie was, dat het niet “zijn ding” was. Ik heb de mogelijkheden van het apparaat eens wat verder onderzocht, en hieronder ga ik vertellen of mijn bevindingen veel anders zijn dan die van Pieter.

Alvorens te beginnen met de rest van de review, wil ik eerst eens bekijken in welke categorie de N810 nu valt. Om te beginnen: Het is geen mobiele telefoon, want er past geen SIM-kaart in. Het is ook geen Pocket PC, want daar is het device eigenlijk net te groot voor. Voor een UMPC of Tablet PC is de N810 weer te klein. Wat is het dan wel? Nokia zelf noemt het een Internet Tablet. Maar we beginnen zoals als altijd bij het begin.

Wat zit er in de doos

De doos van de N810 bevat eigenlijk helemaal niet zo veel accessoires. Behalve de Nokia N810 Internet Tablet zelf, vind je de batterij, een stereo hoofdtelefoon, een reislader, een houder om de Nokia op het dashboard te bevestigen, een zakje om hem veilig op te bergen en een datakabel om de N810 aan je PC te koppelen. Verder vind je nog een handleiding om aan de slag te gaan en allerlei veiligheids-, garantie- en andere productinformatie. Mocht je de stylus van het device kwijt raken, dan zit er nog een extra stylus in de doos.

Inhoud

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *