Voor liefhebbers van bijvoorbeeld custom ROM’s is er goed nieuws. Root access voor de HTC Desire en Legend komt morgen beschikbaar.

Door een Android toestel te “rooten” krijg je toegang tot wat we gemakshalve maar even de basis van het toestel noemen en is er dus veel meer mogelijk dan standaard met Android al kan. Te denken valt aan het installeren van een custom ROM. Hoewel dit niet legaal is zagen we op de Google Nexus One nadat deze geroot was ineens de ROM van de HTC Desire verschijnen inclusief de Sense interface.

Paul O’Brien is een van de oprichters van Modaco.com en is inmiddels een bekende naam als het gaat om het verkrijgenvan root access op de verschillende Android toestellen. Op zijn twitterpagina heeft Paul aangegeven dat root toegang morgen beschikbaar komt voor de HTC Desire en dat deze ook gaat werken op de HTC Legend. Dat de hack ook werkt op de HTC Incredible is voor ons minder belangrijk.

Dus liefhebbers van het sleutelen aan ROM’s, morgen even Modaco.com in of twitter de gaten houden.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *