Goed nieuws voor gebruikers van Windos Mobile Smartphones in het jaar 2006. Met de toevoeging van het gebruik van Skype, heeft de Windows Mobile Smartphone extra functionaliteit gekregen.

Op msmobiles.com hebben ze de nieuwe versie van Skype voor Smartphones uitgebreid getest. De aangepaste client werkt zelfs uitstekend op smartphones met een Texas Instruments 200 Mhz processor. Er is speciale screen plugin van Skype dat de status van de connectie en andere belangrijke Skype informatie weergeeft. Ook in de smartphone editie zit, net als de Pocket PC, tekstchat. Dat is een soort MSN, maar dan voor Skype gebruikers. Ook het afluisteren van je voicemail, het controleren van je SkypeOut tegoed en natuurlijk het bellen naar normale telefoonnummers is mogelijk. Er is ook een optie, als er zowel WIFI als 3G connecties beschikbaar zijn, automatisch te kiezen voor WIFI. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn omdat het gebruik van WIFI voordeliger is dan 3G connecties.

De Skype versie van Windows Mobile Smartphone is nog BETA 2.2.0.18, maar volgens msmobiles.com werkt Skype betrouwbaar. Skype is alleen beschikbaar voor Windows Mobile Smartphones. Symbian gebasseerde smartphones zullen nog even moeten wachten. Wanneer en of Skype beschibaar wordt voor Symbian Smartphones is niet duidelijk. De toevoeging van Skype betekent dus voor veel Windows Mobile Smartphones extra toegevoegde functionaliteit. En dat is weer een plusje extra voor Windows Mobile Smartphones ten op zichte van Symbian Smartphones.

Skype voor Windows Mobile Smartphone kan je hier downloaden

Bron: msmobiles.com

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *