Android-gebruikers met een Slingbox opgelet: Slingmedia heeft vandaag bevestigt dat een Android-client er deze zomer eindelijk aan gaat komen.

Door middel van een video heeft Slingmedia aan wachtende Android-gebruikers bevestigd, dat er een Slingplayer-client voor dit besturingssysteem gaat komen. Nog een paar maandjes wachten, en in de zomer moet deze client dan te koop en te downloaden zijn. De applicatie zal zowel via 3G als WiFi TV-beelden van je Slingbox kunnen streamen.

Volgens een woordvoerder van Slingmedia wordt er momenteel nog aan de interface van Slingplayer voor Android gesleuteld, maar zal het uiteindelijke resultaat erg gaan lijken op de iPhone-applicatie. Het is tevens nog niet bekend hoeveel de applicatie gaat kosten, maar aangezien de clients voor Windows Mobile, Symbian en Blackberry allemaal $29.99 kosten, en die voor de iPhone omgerekend 23.99 EUR, kunnen we voor Android ook op zo’n bedrag rekenen.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *