Wie heeft er nog een Slingbox thuis staan? Blackberry-gebruikers met een Slingbox kunnen nu van de Blackberry-client gebruik maken die eindelijk uit de beta-fase is gehaald.

TV kijken lijkt voor veel mensen iets van vroeger. Zelf surf ik liever het internet, doe mee op Internet-fora en lees ik liever het nieuws online dan dat ik naar het 8 uur nieuws kijk. Maargoed, TV-junkies hou je altijd, en wanneer je dan ook mobiel verslaafd bent, kun je met de Slingbox en een SlingPlayer-client mobiel TV kijken.

Voor een korte introductie kun je naar de Pocketinfo-review kijken van de SlingBox. De SlingPlayer Mobile is voor verschillende platformen beschikbaar, maar nu is SlingPlayer Mobile voor de Blackberry eindelijk uit de beta-fase gehaald.

Features die er in de beta-fase bijgekomen zijn, zijn ondermeer de mogelijkheid om Slingboxes en Channel Favourites toe te voegen of te bewerken op de Blackberry zelf, additionele mogelijkheden om de multimedia te stroomlijnen wanneer je met een trage verbinding te kampen hebt, en een verbeterde GUI.

Surf met je Blackberry naar http://mobile.slingmedia.com en download de volledige versie. Na een trial kost de client $29.99.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *