TV-verslaafd? Als je dan ook nog eens een SlingBox thuis hebt, kun je vanaf nu met je iPad overal TV gaan kijken door middel van de nieuwe SlingPlayer voor de iPad.

De SlingBox, voor wie hem niet kent, is een kastje die je thuis aan de TV kunt aansluiten. Via een internetverbinding kun je dan op een mobiel toestel met de SlingPlayer-programma jouw eigen TV-kanalen elders ontvangen. Het enige wat je nodig hebt is een WiFi- of 3G-verbinding. Lees hier de Mobilyz-review van de SlingBox.

De SlingPlayer is er al voor verschillende platformen. Daar komt nu eentje bij, namelijk de iPad. Een goede stap, aangezien TV kijken op een groter beeldscherm toch leuker is dan het turen naar een klein smartphone schermpje.

SlingPlayer voor de iPhone en iPad kost 23.99 EUR en is te downloaden uit de App Store. Ook zijn er versies voor Android, BlackBerry, Windows Mobile en Symbian beschikbaar.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *