Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Sony Ericsson biedt webpagina om bootloader te unlocken van Android-smartphone

Altijd mooi als fabrikanten de hobbygebruikers van smartphones een handje willen helpen om een nieuwe ROM te installeren. Via een website biedt Sony Ericsson gebruikers de kans om de bootloader van je Android-phone te unlocken.

Op Mobilyz zullen veel mensen niet vies zijn van het installeren van een nieuwe ROM in hun Android-toestel. En hoe makkelijker dat gaat, hoe beter. Sony Ericsson heeft op hun Developer World webpagina een bootloader unlocker in de aanbieding gedaan, waarmee je alle nieuwe Sony Ericsson Android-toestellen die in 2011 zijn gelanceerd de bootloader kunt unlocken. Wel geldt hiervoor de waarschuwing: je garantie help je er wel mee naar de knoppen, en als je DRM-beveiligde media op je telefoon hebt staan, kan deze wel eens onklaar gemaakt worden, omdat je bepaalde persoonlijke codes ook kwijtraakt bij het unlocken van de bootloader. Weet je zeker waar je mee bezig bent, dan kun je op deze pagina de bootloader unlocker vinden. Happy unlocking. :)Gerelateerde artikelen


Ex-Nokia luxemerk Vertu kiest Android over Windows Phone voor 'simpliciteit'

Vertu, het voormalige luxemerk dat onder de paraplu van Nokia opereerde, heeft na de afstoting een doorstart gemaakt met Android-telefoons. Hiermee neemt het bedrijf afstand van voormalig moederbedrijf Nokia, dat duidelijk voor Windows Phone gekozen heeft. Vertu legt uit dat het wat hen betreft veel makkelijker was voor Android te kiezen, en dat Windows Phone hun zaken veel complexer had gemaakt.

Levert Microsoft's #RoidRage-campagne tegen Android iets op? (opinie)

Een kleine déjà vu krijgen we ervan. Microsoft neemt een agressieve marketingpositie in als het gaat om het promoten van Windows Phone 8, waar negatieve vergelijkingen met de concurrentie niet wordt geschuwd. Zo is Microsoft met een tweede ronde aan negatieve berichtgeving op Twitter begonnen over Android's problemen met malware: kwalijke software die je telefoon openstelt aan kwaadwillenden. Is dit wel een goede actie van Microsoft?Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?