Altijd mooi als fabrikanten de hobbygebruikers van smartphones een handje willen helpen om een nieuwe ROM te installeren. Via een website biedt Sony Ericsson gebruikers de kans om de bootloader van je Android-phone te unlocken.

Op Mobilyz zullen veel mensen niet vies zijn van het installeren van een nieuwe ROM in hun Android-toestel. En hoe makkelijker dat gaat, hoe beter. Sony Ericsson heeft op hun Developer World webpagina een bootloader unlocker in de aanbieding gedaan, waarmee je alle nieuwe Sony Ericsson Android-toestellen die in 2011 zijn gelanceerd de bootloader kunt unlocken.

Wel geldt hiervoor de waarschuwing: je garantie help je er wel mee naar de knoppen, en als je DRM-beveiligde media op je telefoon hebt staan, kan deze wel eens onklaar gemaakt worden, omdat je bepaalde persoonlijke codes ook kwijtraakt bij het unlocken van de bootloader.

Weet je zeker waar je mee bezig bent, dan kun je op deze pagina de bootloader unlocker vinden. Happy unlocking. 🙂

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *