Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Sony komt met Reader app voor iPhone en Android

Apple's iPhone en Android krijgen vanaf december een nieuwe reader applicatie erbij waarmee je e-books op je telefoon kunt lezen: de Sony Reader. Helaas leest die nog niet zo fijn als een echte e-reader, maar ook hierop kun je een aantal handige functies gebruiken.

Sony maakte kenbaar op de site dat er in december een e-reader applicatie beschikbaar komt: de Reader. Hiermee kun je boeken kopen in de Reader Store van Sony en heb je toegang tot eerder aangeschafte boeken. Het blijft anders lezen dan een e-reader, omdat het natuurlijk geen E Ink scherm is en het scherm kleiner is, maar je hebt in ieder geval altijd een boek bij je zonder extra devices mee te hoeven slepen. In de tekst kun je ook gewoon notities en highlights invoegen en bookmarks markeren, net als bij een e-reader. Ook met deze app kun je het lettertype naar wens aanpassen zodat het boek voor jou optimaal wegleest. De app komt beschikbaar voor Android en iOS en zal vanaf december verkrijgbaar zijn. Vooralsnog lijkt het erop dat de boeken alleen in het Engels verschijnen.Gerelateerde artikelen


Ex-Nokia luxemerk Vertu kiest Android over Windows Phone voor 'simpliciteit'

Vertu, het voormalige luxemerk dat onder de paraplu van Nokia opereerde, heeft na de afstoting een doorstart gemaakt met Android-telefoons. Hiermee neemt het bedrijf afstand van voormalig moederbedrijf Nokia, dat duidelijk voor Windows Phone gekozen heeft. Vertu legt uit dat het wat hen betreft veel makkelijker was voor Android te kiezen, en dat Windows Phone hun zaken veel complexer had gemaakt.

Microsoft lanceert Wordament XBox-game voor iOS met Achievements

Het populaire XBox-spelletje Wordament voor Windows Phone is nu ook beschikbaar voor iOS. En als eerste XBox-game kunnen er in de iOS-versie ook tot 50 Gamerscore in 10 achievements behaald worden. Daarnaast heb je dan ook op de iPhone toegang tot je XBox Friends en de Wordament spelerslijst die online is opgeslagen. Leuk om deze Boggle-variant ook eens op de iPhone te spelen.


Reacties


Gerke
Member for Life 5059 reacties
23-11-2010 12:14

Maar eens gaan vergelijken met Aldiko dan, die doet het best voor het snelle leeswerk, maar het haalt het niet bij een ereader met E-ink


montfort
Moderator 5437 reacties
23-11-2010 15:05

Tja, zie het nut er alleen van in als je op de een of andere manier kan syncen met hetzelfde boek op je Sony Ereader, maar die mogelijkheid ontbreekt dus.
Vreemde zet, als ze nu nog tablets ondersteunen, maar de iPad zie ik er nog niet bij staan. Benieuwd of het wel zou werken op de Android tablets dan.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?