Apple’s iPhone en Android krijgen vanaf december een nieuwe reader applicatie erbij waarmee je e-books op je telefoon kunt lezen: de Sony Reader. Helaas leest die nog niet zo fijn als een echte e-reader, maar ook hierop kun je een aantal handige functies gebruiken.

Sony maakte kenbaar op de site dat er in december een e-reader applicatie beschikbaar komt: de Reader. Hiermee kun je boeken kopen in de Reader Store van Sony en heb je toegang tot eerder aangeschafte boeken.

Het blijft anders lezen dan een e-reader, omdat het natuurlijk geen E Ink scherm is en het scherm kleiner is, maar je hebt in ieder geval altijd een boek bij je zonder extra devices mee te hoeven slepen.

In de tekst kun je ook gewoon notities en highlights invoegen en bookmarks markeren, net als bij een e-reader. Ook met deze app kun je het lettertype naar wens aanpassen zodat het boek voor jou optimaal wegleest.

De app komt beschikbaar voor Android en iOS en zal vanaf december verkrijgbaar zijn. Vooralsnog lijkt het erop dat de boeken alleen in het Engels verschijnen.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *