Altijd al eens voor Leo de Haas willen spelen? De CarCam Voyager dashboard camera geeft je de kans.

Jammer genoeg zit er geen GPS in het toestel, zodat je meteen de actuele snelheid in beeld weer kunt geven. Het handige aan dit apparaat is echter wel, dat je bij een ongeluk meteen bewijs kunt overleggen dat de tegenpartij fout was. De beelden van de camera kunnen dat perfect bewijzen. Bewijzen ze het tegendeel, dan kun je maar beter niet vertellen dat je de beelden hebt.

De CarCam Voyager is een camera, die zijn beelden vasthoudt op verwisselbare High Speed SD kaartjes. Op een 2 GB High Speed SD kaartje kun je ruim 8 uur video vast leggen. Installeren van de camera gaat heel simpel. Plaats de cradle op je dashboard, installeer de camera in de cradle en sluit hem aan op de voeding. Met een rode laserstraal, kun je afstellen in welke hoek de camera moet opnemen. Met een druk op de knop, kun je het opnemen starten.

Als je de camera los wilt gebruiken, dan kan dat ook. Stop 3 AAA batterijen in de camera, en hij is overal te gebruiken. Na afloop van de opnames, kun je de opgenomen videobeelden die opgeslagen zijn als .AVI bestand, bekijken op de PC. Er zit ook een kabel bij, om de beelden te bekijken op een televisie.

Voor de gadgetfreaks onder ons: Het apparaat is verkrijgbaar bij Brickhouse Security voor de prijs van $ 79,95, wat neerkomt op een bedrag rond de € 55,=.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *