Steve Wozniak, mede oprichter van Apple, had via Twitter door middel van een FourSquare checkin zijn interesse voor de Nokia Lumia 900 al laten blijken.

stevewoz.png

De vraag was toen nog of hij er ook daadwerkelijk één aangeschaft heeft. Maar aan die onduidelijkheid is een eind gekomen. Na een interview met de website anewdomain.net blijkt zelfs dat hij zeer enthousiast is over het OS.

Wat heeft hij te melden over de Lumia 900 draaiende op Windows Phone 7.5:
– Voor het uiterlijk en schoonheid prefereert hij Windows Phone boven Android.

– In de Windows Phone is er rekening gehouden met wat je als volgende zou willen doen door kleine indicaties weer te geven op het display zodat je hier gemakkelijk heen gaat.

– De apps zijn mooier op de Windows Phone dan de vergelijkbare op Android en iPhone.

– Ik heb nog niets gezien wat niet mooier is dan op de andere platformen.

– Als je Windows Phone met Android vergelijkt dan is het geen vergelijk… (ten positieve van Windows Phone bedoeld)

– De iPhone is heel mooi en heeft eenvoud in het design maar je hebt vaak veel stappen nodig om ergens in en uit te gaan…..

– Zijn hoofd telefoon blijft de iPhone vanwege het verschil in het aantal Apps maar de Lumia gaat altijd overal mee naar toe.

Toch leuk om te horen dat het enige waarom de oprichter van Apple himself alleen de iPhone nog prefereert boven Windows Phone vanwege een aantal missende Apps. Dit lijkt me toch een behoorlijk klopje op de schouder en steun in de rug voor het Windows Phone design team….maar wij wisten dit al lang (-;

Beluister het hele interview hieronder:


 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *