T-Mobile heeft, op basis van het aantal vragen en opmerkingen uit verschillende community’s en forums, besloten om zelf een blog te starten over de Apple iPhone 3G. Via het blog wil T-Mobile antwoorden geven op veel gestelde vragen.

T-Mobile lijkt zich steeds meer open te stellen richting gebruikers. Eerder al heeft het bedrijf ons gevraagd om een speciaal T-Mobile forum te starten (in ruil voor twee hardwerkende servers!). Nu gaat T-Mobile een stap verder en is het bedrijf speciaal voor de iPhone introductie een blog gestart. Hiermee wil het bedrijf direct de dialoog aan gaan met de gebruikers van de iPhone 3G die door T-Mobile exclusief in Nederland verkocht wordt.

De blog is momenteel niet echt gevuld maar volgens onze bronnen komt daar snel verandering in. Het bedrijf wil brandende vragen van gebruikers beantwoorden en reacties geven op zaken die wel of niet waar zijn en worden besproken in verschillende forums en community’s. Op de site is ook een optie om direct een vraag aan T-Mobile te stellen die, als je geluk hebt, op de blog beantwoord wordt.

Volgens T-Mobile zijn de vragen die beantwoord zullen worden vooral van de categorie "voor een breed publiek interessant". Een vraag over een niet goed werkend abonnement zal niet via de blog beantwoord worden.

Persoonlijk denk ik dat dit een stap is in de goede richting. Een dergelijk blog geeft gebruikers van mobiele producten, zoals wij zelf, een platform om aan de juiste mensen vragen te stellen die in het algemeen belang zijn. Natuurlijk zijn we er nog lang niet en is een blog een allereerste stap richting iets dat eigenlijk nog veel uitgebreider moet en kan. HTC, KPN, Telfort, Vodafone en anderen: waar blijven jullie met je blog en dialoog?

Je kan de blog van T-Mobile hier vinden.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *