In principe zouden een micro simkaart en een originele simkaart zo gelijk zijn aan elkaar dat een originele simkaart is te verknippen tot een micro simkaart zodat deze te gebruiken is in de iPad 3G. Tot zo ver de theorie.

In principe zijn de originele simkaarten en de nieuwe micro simkaarten grotendeels gelijk aan elkaar. De micro simkaarten hebben meer mogelijkheden, vooral op het gebied van opslag, maar dit betekent niet dat een originele sim kaart niet is te verknippen tot een micro simkaart.

In het geval dat je een iPad 3G laat overbrengen uit de Verenigde Staten zul je zelfs wel moeten omdat de micro simkaarten hier nog niet te krijgen zijn. Ene John Benson uit London nam voor ons de proef op de som want theorie en praktijk blijven toch twee heel verschillende dingen. Met geduldig en precies gebruik van een schaar en een keukenmes wist hij een simkaart om te bouwen tot een micro simkaart. Het is natuurlijk wel van belang dat alle aansluitpunten op de juiste plaats terecht komen. Inmiddels is hij in staat zijn ge

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *