Is het Europese geduld voor de Palm Pre inmiddels niet opper dan op? Hoewel Palm belooft heeft dat de GSM Pre vóór kerst naar Europa komt, kunnen journalisten het toestel vandaag al wel bewonderen in Groot-Brittanië.

Palm-PreEen officiële aankondiging is het ook niet, maar het geheel moet meer gezien worden als een poging door Palm om de ‘hype’ rond de Palm Pre een beetje warm te houden. In Londen is vandaag de Playbite Technology Tradeshow aan de gang, waarbij Palm aanwezig is.

Niet zozeer om de Palm Pre officieel te lanceren, zoals veel geruchten hadden aangekondigd, maar om het toestel aan de pers te tonen. Veel hoeven we er niet van te verwachten: bij de officiële lancering in de VS was het voor Amerikaanse journalisten ook niet mogelijk om het toestel zelf aan te raken. Demonstratie mensen van Palm waren immers de enigen die het toestel mochten bedienen.

Palm heeft in een reactie bij de website Brighthand gezegd, dat het bedrijf een Palm Pre-lancering vóór kerstmis 2009 garandeert, maar dat het vooralsnog geen uitspraken doet over de exacte datum. Palm nieuwe stijl: geen nieuws is goed nieuws?

En als je nog niet genoeg geruchten hebt gehoord: blijkbaar wordt nu 30 oktober als volgende ‘waarschijnlijke’ lanceringsdatum voor de Palm Pre in de UK genoemd.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *