Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Video mogelijk WP7-toestel van Nokia gelekt... of niet?

In afwachting van officiele presentaties van Windows Phones van Nokia moeten we het doen met welke gelekte video's we dan ook kunnen vinden. Zo ook deze: of hij echt is of gemaakt door een fan met teveel tijd, dat is de vraag. Fraai vormgegeven is het toestel wel. Alle Windows Phone concept toestellen van Nokia waren tot nu toe erg modern en gedurfd ontworpen, met strakke lijnen en felle kleuren. Zullen de uiteindelijke toestellen er ook zo uitzien?In het onderstaande YouTube-filmpje kunnen we een mogelijk toekomstig Windows Phone 7-toestel van Nokia zien. Let ook op de details als de Ovi-tile. Het zou goed kunnen dat het door een Nokia-fan gemaakt is, in plaats van dat het filmpje uit huize van de Finse telefoonmakers zelf komt. Oordeel zelf! Gerelateerde artikelen


Windows Phone 'Blue'-update pas in 2014 beschikbaar?

Volgens nieuwe geruchten uit het Microsoft-kamp zal de grote Windows Phone 'Blue'-update, synchroon ontwikkeld met de Windows 'Blue'-update, wellicht pas in 2014 beschikbaar komen. Microsoft wil onder andere de compatibiliteit van API's voor Windows Phone 8 en Windows 8 beter uitwerken voordat aan een uitrol wordt gedacht.

Nokia brengt goedkoop Lumia 620 Windows Phone 8-toestel naar Nederland voor 259 EUR

Naast de high-end Windows Phone 8-toestellen die reeds beschikbaar zijn in Nederland, zal Nokia ook de goedkopere Lumia 620 uitbrengen. Dit goedkopere toestel, met een richtprijs van 259 EUR, zal in maart in de Nederlandse schappen liggen. Met dit toestel kan Nokia ook de onderkant van de markt bedienen, voor mensen die niet het budget hebben voor een Lumia 820 of 920.


Reacties


hoekstras
Is al aardig op weg 192 reacties
10-08-2011 23:24

Link werkt niet meer. Bij deze een die wel werkt:
‪sneak peek nokia wp7 (WPCentral.com)‬‏ - YouTube


Wouter
Pocketinfo Guru 7113 reacties
12-08-2011 12:59

Video in de blogpost schijnt het weer gewoon te doen.. wel aardig. Ben benieuwd!Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?