Dat ook de mensen bij Google Maps niet stilzitten blijkt uit een nieuwe applicatie; virtueel rijden.

Google Maps is natuurlijk voornamelijk bekend geworden door, heel verrassend, Google Maps. Hiermee kun je plaatsen opzoeken, routes plannen en bezienswaardigheden opzoeken. Het programma is ook mobiel te gebruiken.

Nu is er iets nieuws aan de hand van dit programma gemaakt. Door gebruik te maken van data van Google Maps en van Google Earth is het mogelijk om overal ter wereld virtueel te gaan rijden. De voorlopige versie van Geoquake is dan nog niet heel bijzonder – je kunt slechts kiezen uit 4 auto’s, botsingen zijn niet mogelijk en het geheel is in 2D – het belooft in ieder geval veel.

Wellicht dat het in de toekomst mogelijk wordt om in 3D virtueel je vakantiereisje alvast voor te rijden. Leuk om in de stemming te komen en om onverwachte moeilijkheden uit de weg te gaan. Dit is echter nog toekomstmuziek en moeten we even blijven afwachten. Het idee is in ieder geval wel leuk.Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *