Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Vrienden taggen in foto's met Windows Phone 7 Mango

Het maken van foto's is in Windows Phone 7 Mango een stuk persoonlijker geworden. Met een paar klikken kun je je vrienden en familie taggen in foto's en heb je de foto's op Facebook staan of deel je ze via SkyDrive.

Ook is het nu veel makkelijker om de foto's van jouw vrienden te bekijken. Windows toont de foto's van de personen waar je het meeste contact mee hebt. De reden hierachter is dat je zo meer foto's te zien krijgt van de mensen die er voor jou toe doen in plaats van alle nieuwe foto's.

Nog een mooie nieuwe functionaliteit van Windows Phone Mango is dat het nu ook mogelijk is om video's te delen. Met een druk op de knop kun je de video delen via mail, Facebook of SkyDrive. 

Totaal overzicht van nieuwe features kun je hier lezen.Gerelateerde artikelen


Windows Phone 'Blue' - codenaam voor de volgende generatie Windows Phone-diensten

Microsoft is bezig te werken aan de volgende generatie Windows 8- en Windows Phone 8-updates en producten. De alomvattende codenaam voor deze zaken is 'Blue', en valt te lezen in allerhande vacatures die Microsoft heeft open staan. 'Blue' zal niet alleen voor een complete Metro-interface zorgen op zowel Windows 8 als Windows 8 RT, maar ook voor nieuwe functionaliteiten zorgen.

App-pick: Face Lens biedt real-time versieringen voor gezichten

Met de nieuwe gratis applicatie Face Lens kun je real-time versieringen op gezichten plakken binnen de camera-applicatie. Denk hierbij aan een clownsgezicht, een gorilla of een internet meme. De gratis versie is wat beperkt in keuze, maar Face Lens biedt ook in-app aankopen waardoor je de keuze wat kunt uitbreiden.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?