Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


WhatsApp voor Windows Phone heeft update naar versie 1.3.2 gekregen

De meest populaire SMS-vervanger van dit moment, WhatsApp, heeft op Windows Phone een update gekregen naar versie 1.3.2. Aan de meest gehoorde klacht, het ietwat trage opstarten, is gehoor gegeven.

Met een geanimeerde splashscreen start de applicatie de eerste keer na een update nog wat traag op, maar de keren erna kom je binnen een seconde of 1-2 al in het scherm met je chats terecht. Ook zijn er enkele andere verbeteringen doorgevoerd.

Door het gebrek aan een officiële changelog (zou Microsoft dit niet moeten verplichten bij de beschrijving in de Marketplace?) merken ikzelf en anderen de volgende veranderingen:

  • Sneller opstarten
  • Gewijzigde 'delivery' iconen (de vinkjes wanneer een bericht wordt afgeleverd)
  • Optie om automatisch ontvangen foto's op te slaan op je toestel
  • Animatie wanneer je een tekstbalonnetje indrukt
  • Copy/Delete optie bij lang vasthouden van tekstballonnetje

Dat zijn zo ongeveer de belangrijkste veranderingen. Hoewel de snelheid van het opstarten flink verbeterd is, duurt het op mijn HTC Radar nog relatief lang om 'in' een eerder gevoerd chatgesprek te komen. Misschien iets voor de volgende update?

Welke verbeteringen merken jullie nog aan WhatsApp v1.3.2?

Download (gratis): WhatsApp in de Zune MarketplaceGerelateerde artikelen


App-pick: WhatsApp lanceert serie updates voor Windows Phone

WhatsApp heeft binnen een week twee updates aan hun Windows Phone-app gegeven. De eerste, van vorige week, bracht een nieuwe interface met zich mee. De meest recente fixt wat vervelende bugs die de eerste update met zich mee bracht. Het gevolg: een beter werkende applicatie met meer mogelijkheden.

App-pick: WhatsApp nu beschikbaar voor Windows Phone 8

Daar is hij dan: waar we gisteren berichtten over de komst van WhatsApp speciaal voor Windows Phone 8, kunnen we vandaag de update eindelijk vinden op onze toestellen. De versienummer is opgevoerd naar 2.8.10 en de applicatie is nu speciaal geoptimaliseerd voor Windows Phone 8. Het laden van de berichten verloopt hiermee soepeler.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?