De meest populaire SMS-vervanger van dit moment, WhatsApp, heeft op Windows Phone een update gekregen naar versie 1.3.2. Aan de meest gehoorde klacht, het ietwat trage opstarten, is gehoor gegeven.

Met een geanimeerde splashscreen start de applicatie de eerste keer na een update nog wat traag op, maar de keren erna kom je binnen een seconde of 1-2 al in het scherm met je chats terecht. Ook zijn er enkele andere verbeteringen doorgevoerd.

Door het gebrek aan een officiële changelog (zou Microsoft dit niet moeten verplichten bij de beschrijving in de Marketplace?) merken ikzelf en anderen de volgende veranderingen:

  • Sneller opstarten
  • Gewijzigde 'delivery' iconen (de vinkjes wanneer een bericht wordt afgeleverd)
  • Optie om automatisch ontvangen foto's op te slaan op je toestel
  • Animatie wanneer je een tekstbalonnetje indrukt
  • Copy/Delete optie bij lang vasthouden van tekstballonnetje

Dat zijn zo ongeveer de belangrijkste veranderingen. Hoewel de snelheid van het opstarten flink verbeterd is, duurt het op mijn HTC Radar nog relatief lang om 'in' een eerder gevoerd chatgesprek te komen. Misschien iets voor de volgende update?

Welke verbeteringen merken jullie nog aan WhatsApp v1.3.2?

Download (gratis): WhatsApp in de Zune Marketplace

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *