Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Windows Phone 7 app-pick: 'Text My Location' [gratis]

Deze applicatie bestaat al zowat zo lang als dat er Windows Phones op de markt zijn, maar sinds deze week is deze applicatie gratis te downloaden uit de Marketplace ipv de $0,99 die het appje eerst kostte.

Het is een simpel appje dat ook precies doet wat het in de naam al zegt: je huidige locatie delen met anderen middels SMS, email, Twitter of Facebook. Je kunt daarbij bovendien ook nog kiezen uit de manier waarop je die locatie-info gedeeld wil hebben: een kort adres, volledig adres, coordinaten, een kaart link (map), etc. En het is ook mogelijk om het adres nog te bewerken als je er net dat beetje naast zit. Met de zomer vol festivals voor de deur misschien helemaal zo'n onzinnige applicatie nog niet. Voorheen dus $0,99 (wat al heel betaalbaar is), maar voortaan dus ook bereikbaar voor iedereen die geen credit-card aan de praat heeft gekregen met zijn Live ID, want hij is helemaal gratis. Of dat een tijdelijke of een permanente prijsverlaging is, is niet bekend, dus zorg dat je deze app snel neerlaadt.Gerelateerde artikelen


Microsoft ondersteunt Windows Phone 7 en 8 tot 2014

Volgens de website van het bedrijf ondersteunt Microsoft Windows Phone 7 & 8 beiden tot 2014. Windows Phone 7.X zal beveiligingsupdates ontvangen tot 9 september 2014. Windows Phone 8 stopt met het ontvangen van updates op 8 juli 2014.

'Windows Phone 8 binnen drie maanden vaker gebruikt dan Windows Phone 7 in de VS'

Hoe snel een introductie van een nieuw platform kan gaan, bewijst Windows Phone 8. Drie maanden na de introductie van deze nieuwe versie zijn er in de VS al meer geactiveerde Windows Phone 8-toestellen dan Windows Phone 7-toestellen te vinden, volgens marktonderzoeksbureau Strategy Analytics. Nu zegt dat ook veel over de trage adoptie van Windows Phone 7 de afgelopen jaren, maar het is bemoedigend voor Windows Phone 8.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?