Deze applicatie bestaat al zowat zo lang als dat er Windows Phones op de markt zijn, maar sinds deze week is deze applicatie gratis te downloaden uit de Marketplace ipv de $0,99 die het appje eerst kostte.

Het is een simpel appje dat ook precies doet wat het in de naam al zegt: je huidige locatie delen met anderen middels SMS, email, Twitter of Facebook. Je kunt daarbij bovendien ook nog kiezen uit de manier waarop je die locatie-info gedeeld wil hebben: een kort adres, volledig adres, coordinaten, een kaart link (map), etc. En het is ook mogelijk om het adres nog te bewerken als je er net dat beetje naast zit.
Met de zomer vol festivals voor de deur misschien helemaal zo’n onzinnige applicatie nog niet.

Voorheen dus $0,99 (wat al heel betaalbaar is), maar voortaan dus ook bereikbaar voor iedereen die geen credit-card aan de praat heeft gekregen met zijn Live ID, want hij is helemaal gratis. Of dat een tijdelijke of een permanente prijsverlaging is, is niet bekend, dus zorg dat je deze app snel neerlaadt.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *