De die-hards die nog immer met een Windows Mobile-toestel rondlopen en daarbij Spb Mobile Shell draaien, kunnen de nieuwe Windows Phone 7-skin voor dit programma eens proberen. Misschien wil het overstappen naar een echt Windows Phone 7 dan beter vlotten?

Windows Phone 7 is gewoonweg heel anders dan Windows Mobile en het oude PocketPC. Voor veel mensen de reden om even de kat uit de boom te kijken. Spb Mobile Shell, het populaire skin-programma voor Windows Mobile, heeft nu de mogelijkheid om met een Windows Phone 7-skin een beetje op dit nieuwe besturingssysteem te lijken.

Gebruiker Iseewon heeft op XDA-Developers een zeer gelikte theme gemaakt voor Spb Mobile Shell 3.5.5. Behalve dat het op het eerste oog heel gelijkend is, heeft Iseewon ook een paar mini-hubs toegevoegd, zodat je ook een beetje dat Windows Phone 7-gevoel krijgt op je Windows Mobile-toestel.

Wie wil deze skin even proberen? Laat je ervaringen weten!

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *