De iPhone 5 zullen we voor de zomer niet meer te zien krijgen, maar in plaats daarvan kunnen we uitkijken naar een witte iPhone 4. In verschillende Europese landen, waaronder Nederland, zal deze versie van de iPhone 4 zeer binnenkort worden uitgebracht.

iPhoneclub.nl heeft melding gemaakt van het feit dat Belcompany in Nederland vanaf 27 april de witte iPhone 4 gaat verkopen. De site 9to5mac.com heeft nog een screenshot te pakken gekregen waarin medewerkers van Belcompany worden geïnstrueerd dat de vraag hoog zal zijn, en dat indien de voorraden op zijn de klant geïnformeerd moet worden dat de wachttijd maar liefst 4 tot 5 weken bedraagt. Het toestel zal in combinatie met een T-Mobile abonnement verkocht worden en uit 16 GB en 32 GB varianten bestaan.

Het is aannemelijk dat Belcompany niet de exclusieev rechten heeft, maar dat andere winkels het toestel ook op voorraad zullen hebben.

Ondertussen maakt Vodafone UK zich ook op voor de verkoop van de witte iPhone 4, dus een Europa-wijde lancering is aanstaande. Reclamemateriaal is op de foto gezet en doorgestuurd naar techblog Engadget.

Bron: iPhoneclub.nl

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *