Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


CES video: Zomm bluetooth dongle sleutelhanger is speaker, beveiliging en alarm in een

De Zomm is een veelzijdige sleutelhanger die je kan gebruiken met je mobiele telefoon. Zo zal je jouw telefoon niet meer vergeten, kan je een alarm inschakelen, de handsfree speaker gebruiken en zelfs automatisch de alarmlijn laten bellen.

De Zomm is de eerste draadloze 'leash' voor je mobiele telefoon. De sleutelhanger kan je in feite gebruiken voor de volgende zaken:

  • Ben je te ver van je telefoon vandaan dan gaat de sleutelhanger af middels geluid en lichtsignalen
  • Bellen via de draadloze speaker die gekoppeld is aan je mobiele telefoon via bluetooth
  • Alarm wanneer de knop op de sleutelhanger in wordt gedrukt
  • Automatisch alarmlijn bellen en doorgeven dat er een noodgeval is via diezelfde knop
De Zomm zal rond de €70,- gaan kosten en zal in de zomer verkrijgbaar zijn. Meer informatie kan je vinden op Zomm.com. Alle andere CES 2010 video's kun je hier bekijken, voor de HD versie kun je terecht op ons YouTube kanaal of abonneer je via iTunes op onze Podcasts.Gerelateerde artikelen


Pocketinfo-review HTC Windows Phone 8X: opvallend bescheiden

Stiekem hoopten we dat tijdens het Mobile World Congress 2013 er weer nieuwe vlaggenschipmodellen met Windows Phone gelanceerd zouden worden. Helaas is dit niet het geval geweest, waardoor de HTC Windows Phone 8X nog steeds het topmodel Windows Phone van de Taiwanese maker HTC is. Waar HTC destijds met Windows Phone 7 de kar trok door veel verschillende modellen uit te brengen, was het concurrent Nokia die met onder meer de strak ontworpen Lumia 800 toch een klein beetje de show stal. Er zijn echter nieuwe kaarten geschud voor Windows Phone 8, en HTC laat met de Windows Phone 8X zien dat het serieus mee doet op dit platform.

'Windows Phone 8 zal Bluetooth bestandsoverdracht ondersteunen'

Snel een foto of een ander bestandje overschieten naar je Windows Phone-toestel: dat kan werkelijkheid worden in Windows Phone 8. Deze functie, die afwezig is in het huidige Windows Phone 7-besturingssysteem, is gespot in de code van de Samsung SGH-i687, een nieuwe toekomstige Windows Phone 8-smartphone.


Reacties


krab
Ingeburgerd 3026 reacties
11-01-2010 09:52

Dit vind ik nu handig zeker vanwege het feit dat er een alarmknop op zit die 112 draait en je met je telefoon laat communiceren.

Ik ben de afgelopen jaren, 2003 en 2008 zelf al twee keer tegen de grond gegaan, waarbij ik gelukkig wel een nummer kon draaien en een ambulance kon laten komen. Hij ligt echter ook weleens ergens anders.


Roel
Redactielid 7943 reacties
12-01-2010 10:20

Ik wil er ook graag eentje handig voor in de auto voor als de muziek hard staat of voor mijn vrouw die altijd de telefoon in de tas heeft en dus nooit zal horen. Mag ze deze aan haar tas hangen.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?