Het is nog lang geen kerstmis, maar voor de full-time Microsoft-medewerkers wel. Zij zullen nieuwe Windows Phone-toestellen, Surface-tablets en nieuwe PCs van de zaak krijgen. Microsoft doet dit, omdat de huidige productgeneratie een significante stap vooruit is ten opzichte van voorheen, en op deze manier kunnen medewerkers alle producten zelf goed uitproberen.

Op donderdag is in Seattle Microsoft's jaarlijkse medewerkersbijeenkomst gehouden, en Microsoft CEO Stevel Ballmer heeft deze 'cadeautjes' daar aangekondigd. Zo'n 90.000 Microsoft-medewerkers krijgen een Surface RT (ARM-gebaseerd) tablet, een nieuwe PC voor het werk en nog een mooi Windows Phone 8-toestel voor in de broekzak.

Niet elke medewerker van Microsoft krijgt er een, slechts als je fulltime voor Microsoft werkt, kwalificeer je voor deze Sinterklaas-actie. Dat personeel van een bedrijf hun eigen producten moeten of mogen gebruiken is niet nieuw. In bedrijfskundige termen wordt dit ook wel eens spottend 'eet je eigen hondenvoer' genoemd.

Nou, deze brokjes wil ik anders ook wel eten. 😉

via: Forbes

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *