De volgende versie van Honeycomb is nog niet eens officieel bekend gemaakt, en nu lekt er al informatie uit over de grafische opties. Adobe heeft dat onbedoeld in zijn informatie bij de Flash app in de Market voor Honeycomb vermeld.

Adobe heeft recentelijk dus een update in de Market gezet voor hun Flash 10.2 speler voor Android Honeycomb, en daar wordt in de app beschrijving vermeld dat er ondersteuning in zit voor

“hardware accelerated video”

, mits de gebruiker versie 3.1 van het Android OS draait. Dat een en ander een dramatische verbetering zal kunnen opleveren van het afspelen van met name HD video, lijkt me haast overbodig om te melden natuurlijk.

Dat er echter Android 3.1 voor nodig is, is natuurlijk wel interessant nieuws aangezien deze versie van Android officieel helemaal nog niet bestaat. Dat er snel een update aan Honeycomb komt is op zich dan natuurlijk weer niet persé een verrassing, maar het is niet de manier waarop Google bedoeld had dit wereldkundig te maken lijkt me.
Meer nieuws over Android 3.1 van Google zelf kunnen we waarschijnlijk dan al wel snel verwachten ook, want binnenkort is al weer het Google I/O event in San Fransisco, wat plaatsvindt op 10 en 11 mei. Het entertainment gedeelte van Google’s tabjes gaat er in elk geval steeds beter uitzien nu om de competitie aan te gaan met de iPad.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *