Kijk, daar houden we van, is een gekochte applicatie toch niets, krijg je van Google gewoon je geld terug.

Net als Apple gaat ook Google de tere zieltjes van Android-Market gebruikers beschermen. Sexueel getinte inhoud, of apps die aanzetten tot geweld of haat worden geweerd uit de Market.

Slecht nieuws voor liefhebbers van dit soort programma’s, maar er is ook goed nieuws. Mocht je iets gekocht hebben wat achteraf toch niet helemaal aan je wensen voldoet, heb je de mogelijkheid om binnen 24 uur  je geld terug te krijgen. Je hebt hierna nog steeds de mogelijkheid de applicatie te her-installeren, en te blijven gebruiken. Maar let op, Google heeft het recht, en de mogelijkheid om de software op afstand van je device te verwijderen.

Betaalde apps uit de Market downloaden is helaas in Nederland nog niet mogelijk, reden hiervoor is het door Google gehanteerde betalings-systeem wat op dit moment alleen in de VS en UK beschikbaar is.

Alle voorwaarden van de Android-Market nog eens op je gemak nalezen?, kijk dan even hier

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *