Eind vorig jaar hebben wij een uitgebreide review geschreven over de applicatie Actiecode. Hiermee is het erg eenvoudig om snel korting te scoren terwijl je door de winkelstraat loopt. Helaas was de applicatie enkel nog bestemd voor gebruikers met het besturingssysteem iOS, maar inmiddels heeft het bedrijf nu ook de applicatie geschikt gemaakt voor Android.

Offline en online

Waar de meeste applicaties vooral aanbiedingen zien werkt Actiecode.nl enkel en alleen op basis van actiecodes. Dit hoeven dus niet perse aanbiedingen te zijn, maar kunnen dus ook een kortingscode zijn voor het complete assortiment. De actiecodes zijn veelal in te wisselen in de verschillende webshops die vermeld staan binnen de Android applicatie, maar ook in een fysieke winkel kunnen kortingscodes snel ingewisseld worden. Zowel online als offline is er dus voordeel te behalen, waarbij de applicatie vooral offline in de winkelstraat zijn nut zeker gaan bewijzen.

Android en iOS

Sinds kort is Actiecode.nl dus ook geschikt voor Android en hiermee voldoet het bedrijf aan de grote vraag vanuit deze gebruikers. Het overgrote merendeel van de smartphonegebruikers beschikken immers over een Android smartphone, omdat deze doorgaans beter betaalbaar is. Het was voor ons in de eerste review dan ook verrassend dat juist met een website waarbij kortingen worden weggegeven eerst de duurdere apparaten werden ondersteunt. Het bedrijf beloofde verbetering en dit zijn ze prima nagekomen.

De applicatie voor Android is nu hier ook te downloaden!

Paul Herps

Paul Herps

Een groot liefhebber van smartphones en tablets! Ik probeer altijd de laatste technieken uit en schrijf graag over de laatste trends op het gebied van smartphones en tablets.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *