De lineup van 'lenses' voor de camera-applicatie van Windows Phone breidt steeds verder uit. Microsoft Research heeft een erg handige 'lens' uitgebracht waarmee je heel snel achter elkaar foto's kunt maken. De applicatie begint zelfs al foto's te nemen voordat je de ontspanner indrukt, en blijft na het indrukken ook foto's nemen. Zo mis je nooit meer hét ideale fotomoment.

Er waren bij het begin van de lancering van Windows Phone 8 nog niet zo heel veel (gratis) lenses beschikbaar, maar daar is nu toch een boel verandering in gekomen. Lenses kun je aanzetten door op de linkerknop met twee pijltjes te drukken binnen de camera applicatie van je Windows Phone.

Wat Blink eigenlijk doet, is continu foto's maken, maar ook continu foto's weggooien. Op deze manier stelt de applicatie zichzelf in staat om een moment voor het indrukken van de ontspanner al foto's in het geheugen geladen te hebben, en daarmee door te gaan de momenten na het ingedrukt hebben van de ontspanner. Daarna kun je uit een serie van tientallen foto's de 'juiste' foto's kiezen die je wilt bewaren.

Aanrader, want gratis en nuttig!

Download: Blink (NL Store, Gratis)

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *