WhatsApp heeft binnen een week twee updates aan hun Windows Phone-app gegeven. De eerste, van vorige week, bracht een nieuwe interface met zich mee. De meest recente fixt wat vervelende bugs die de eerste update met zich mee bracht. Het gevolg: een beter werkende applicatie met meer mogelijkheden.

De nieuwe interface brengt een Metro UI-style naar WhatsApp toe. Als je het menu oproept, krijg je de opties niet gewoon meer in een rij te zien, maar heb je grote Metro-tiles die je makkelijk kunt bedienen. Verder hebben de makers van WhatsApp de database wat compacter gemaakt op je toestel, waardoor de berichten sneller geladen worden. Werd tijd, gezien de traagheid van WhatsApp voor veel gebruikers een reden was om het programma te mijden.

Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om berichten te versturen met de enter-toets, en de mogelijkheid om berichten te backuppen.

Download: WhatsApp 2.9.4 (NL Store, Gratis)

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *