Op 6 juni zal Apple tijdens WWDC een keynote verzorgen en zal dan iOS 5 aankondigen en meer vertellen over hun nieuwe iCloud service.

Apple presenteert nieuwe software op maandag 6 juni tijdens het WWDC (Worldwide Developers Conference). Een nieuwe OS X voor hun Mac computers genaamd Lion en voor veel lezers belangrijk iOS 5 voor de iPad, iPhone en iPod touch. We kunnen dus nog even speculeren over wat er nieuw in deze versie zal zijn.

Ook komt Apple met de iCloud dienstverlening die wellicht de huidige Me.com dienst zal opvolgen en met meer opties en functionaliteiten zal komen. Een van de nieuwe mogelijkheden zou de koppeling zijn van je muziek collectie in iTunes aan de iCloud. Zo zou muziek die je in lage kwaliteit in iTunes hebt staan vervangen kunnen worden door de hogere nieuwe kwaliteit die Apple klaar heeft staan. Ook kun je denken aan het streamen van je muziek uit de cloud doordat Apple precies weet welke muziek je in je bezit hebt en die dus voor je beschikbaar kunt stellen.

6 juni kunnen we in ieder geval weer meekijken naar de altijd strak opgezette keynotes en zullen we weer lekker gemaakt worden met wat er allemaal aan Apple “goodness” gaat komen. Iemand nog suggesties voor wat er zeker in iOS 5 of in de iCloud moet zitten?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *