Het is binnenkort voorlopig even afgelopen met het jailbreaken van nieuwe iPhone-toestellen. Door een aanstaande update aan de Bootrom wordt de huidige jailbreak-methode onklaar gemaakt.

JailbreakMomenteel wordt er voor het jailbreaken gebruik gemaakt van de 24Kpwn-methode, die sinds een jaar in gebruik is. Hackers waren eerder al verbaasd dat deze methode in de nieuwe iPhone 3GS ook te gebruiken was, maar Apple gaat daar binnenkort een stokje voor steken. Er is een nieuwe Bootrom aanstaande, iBoot 359.3.2, die bestand is tegen de huidige jailbreak-methode. Dit meldt de website iClarified.

De nieuwe Bootrom wordt in de huidig geproduceerde iPhone 3GS-toestellen gezet, dus het heeft momenteel nog niet zozeer betrekking op oudere toestellen.

Bij een volgende ROM-update wordt het echter weer oppassen, omdat het dan zeer waarschijnlijk is dat de nieuwe Bootrom meekomt met de update die je op je oudere toestellen installeert.

De kat heeft weer een stap vooruit gezet, en ik ben benieuwd met wat voor leuks de muizen gaan reageren hierop….

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *