Een patentaanvraag van Apple kan een cover voor de iPhone of iPod Touch nog functioneler maken. De cover dient niet alleen voor bescherming maar ook bijvoorbeeld voor bediening.

Alsof er al niet genoeg covers voor de iPhone en iPod Touch zijn, lijkt Apple hebben besloten zelf ook maar een duit in het zakje te doen, of beter gezegd: een duit uit het zakje van de consument te gaan halen.

Apple heeft een patent aangevraagd voor covers met een toegevoegde functie. Het mes snijdt op die manier aan twee kanten. Aan de ene kant wordt de iPhone beschermd en aan de andere kant wordt een spelletje spelen makkelijker doordat de cover is te voorzien van fysieke toetsen. Ook een toetsenbord kan tot de mogelijkheden behoren dan wel aansluitingen voor bijvoorbeeld een FM-ontvanger. Ook een zonnepaneel zou zo maar eens een plaats kunnen krijgen in de cover zodat de iPhone constant opgeladen wordt. Als de zon schijnt natuurlijk.

Persoonlijk vind ik het een goed idee. Het iPhoneplatform is bijzonder geschikt voor het spelen van games maar bediening via het touchscreen is niet altijd ideaal. Vooral bij de wat meer complexere games mis ik fysieke toetsen. Kom maar op dus!

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *