Sinds gisteravond hebben iPhone- en iPod Touch-bezitters de mogelijkheid gekregen om hun toestel te upgraden met iOS 4, de nieuwe versie van Apple’s mobiele besturingssysteem.

Zoals gisteren al is aangekondigd dat het zou gebeuren, is de iOS 4-update daadwerkelijk gisteravond Nederlandse tijd door Apple uitgerold.

Het is een van de grootste updates sinds de lancering van de originele iPhone. Tegelijkertijd is de originele iPhone uitgesloten van deze update: je moet een iPhone 3G of 3GS hebben om de update naar iOS 4 te kunnen draaien.

De update naar iOS 4 brengt vele nieuwe features naar de iPhone toe, waar veel gebruikers al tijden om roepen (en waarover vele sceptici opmerken dat ze allang beschikbaar zijn op andere platformen) zoals multitasking, een unified inbox, het aanmaken van mappen voor applicaties en wallpapers.

De update is te verkrijgen door je toestel aan te sluiten op iTunes.

LET OP: wanneer je een gejailbreakte toestel hebt, denk dan goed na of je de update wilt uitvoeren. Er is momenteel nog geen offici

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *