De Asus PadFone, een combinatie van een Android-smartphone die in een tablet geschoven kan worden, is een gedurfd design van fabrikant Asus. De Taiwanese fabrikant is naar verluid in gesprek met Microsoft om een Windows PadFone-variant op de markt te brengen. Asus noemt Windows ' uiterst geschikt ' om een PadFone van te maken, vanwege de integratie tussen Windows Phone 8 en Windows 8.

Dit blijkt uit een artikel van de Wall Street Journal, waarin vice president van mobiele producten van Asus, Benson Lin, uiteenzette dat men op zoek was naar mogelijkheden om een Windows Asus PadFone te maken. Microsoft werkt doorgaans zeer nauw samen met fabrikanten om een geschikt product op de markt te zetten, en met een speciaal concept als de PadFone zal er een goede coordinatie nodig zijn tussen de Windows Phone en Windows-teams.

Asus heeft eerder twee PadFone-toestellen op de markt gebracht. De meest recente is de PadFone 2, die in oktober vorig jaar het levenslicht zag. Alle toestellen tot nu toe, zowel aan de smartphonekant als de tabletkant, draaien op Android.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *