Volgens vele bronnen zou LG deze CES ook een nieuwe smartwatch gaan presenteren, maar vooralsnog lijkt de nieuwe smartwatch in geen velden of wegen te bekennen op de beurs. Of toch niet? Het lijkt er sterk op dat Audi de beschikking heeft over deze nieuwe smartwatch van LG.

LG G Watch R2

De nieuwe smartwatch moet de opvolger gaan worden van de bestaande smartwatch van LG. Op het oog lijkt er niets gewijzigd te zijn, maar wanneer wij goed kijken zien wij aan de zijkant toch drie knoppen zitten in plaats van een knop zoals wij dit nu gewend zijn. Deze mogelijke G Watch R2 kwam naar boven tijdens een persconferentie van Audi waarin werd getoond hoe met een smartwatch een auto te besturen is. Uiteraard staat dit laatste nog in de kinderschoenen, maar het geeft wel direct inzicht in de mogelijkheden die ook Android Wear in zich heeft. Vreemd genoeg lijken autofabrikanten zich hier meer bewust van te zijn, maar dat even terzijde.

Volgens vele geruchten wordt de nieuwe G Watch R2 pas op het Mobile World Congress werkelijk getoond, maar het heeft er alle schijn van dat wat vandaag aan de pols van een Audi presentator hing ook het nieuwe model van LG is. Uiteraard blijft het gissen, en specificaties zijn uiteraard niet bekend, maar wij houden deze nieuwe smartwatch van LG in de gaten!

Paul Herps

Paul Herps

Een groot liefhebber van smartphones en tablets! Ik probeer altijd de laatste technieken uit en schrijf graag over de laatste trends op het gebied van smartphones en tablets.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *