Zojuist is tijdens een persmeeting Layar aangekondigd. Deze applicatie zorgt voor actuele data op je mobiel terwijl je door je camera kijkt. Meer weten? Lees dan verder en bekijk de video.

Met layar kan je data van verschillende partijen over de werkelijkheid heen zetten. Dat klinkt nogal abstract maar in feite is dat wat deze applicatie voor je kan doen. De applicatie draait momenteel uitsluitend op het Google Android platform. Layar laadt dus data van onder meer Hyves, Funda, ING, Unive en Tempo-team over het beeld heen dat je via de camera van je toestel bekijkt. Dit noemt men ook wel Augmented reality.

Door deze data op een dynamische wijze over je scherm te laten bewegen in combinatie met verschillende variabelen zoals locatie, afstand tot een object en nog meer, kan je precies die informatie op je scherm krijgen die op dat moment van toepassing is.

In de onderstaande video krijg je een voorproefje op wat er mogelijk is! Zelf proberen kan binnenkort. De applicatie is vanaf morgen namelijk gratis te downloaden via de website van Layar.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *