De iPad is niet zomaar even op te bergen en het grote scherm zorgt ervoor dat er heel wat is om te beschadigen terwijl je onderweg bent. Tijd dus om je iPad stijlvol te beschermen. De iPad Case met magneetsluiting van Piel Frama leek ons hiervoor een betaalbare, mooie oplossing die we in deze review eens nader zullen bekijken.

Het is alweer een tijdje geleden dat we de nodige cases van Piel Frama voorbij hebben zien komen en met de aanschaf van een iPad was er een goede reden voor een review. De iPad is vanwege het formaat toch wel krasgevoelig, zeker omdat je deze tijdens transport in een rugzak of tas zult moeten vervoeren.

Als deze dan lekker ingeklemd tussen diverse andere zaken wordt getransporteerd is het risico op krassen of beschadigingen zeker aanwezig. Piel Frama is een Spaans bedrijf dat al jaren cases maakt voor bijna alle modellen telefoons en bijna altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding weet te bieden.

Verpakking

De verpakking is heel herkenbaar en de lichtgekleurde kartonnen doos toont ons een in papier verpakte iPad case. Het model dat we gaan uitpakken is de zwart lederen uitvoering met magneetsluiting.

Uiteraard treffen we alleen de case aan en een foldertje…..of wacht er zit nog iets in de doos. Een soort klein vierkant lederen lapje waarover later meer.

Eerste indruk

Het ruikt al lekker als je de doos opent en ook de afwerking ziet er in eerste instantie al netjes uit. De kwaliteit van het leer is ook erg goed want er zijn nagenoeg geen oneffenheden of andere zaken te ontdekken.

De magneetsluiting zorgt ervoor dat de case er ook strak uitziet in gesloten vorm. Ook duidelijk te voelen is dat er vulmateriaal (ABS Inserted Protection) is gebruikt met een dempend effect. De binnenzijde heeft een mooie bruine kleur en de tekst Piel Frama is er in reli

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *