BlackBerry OSPlatform

Blackberry werkt aan telefoon met zelfvernietigingsmogelijkheden

Het klinkt wellicht als de nieuwe bedrijfstelefoon van IS-strijders in Irak, maar Blackberry heeft hele andere doeleinden. De zogenaamde ‘zelfvernietigingstelefoon’ zou de privacy moeten versterken, zo stelt de Canadese smartphonebouwer …

READ MORE →
AlgemeenBlackBerry OS

Verkopen Blackberry dalen verder

Blackberry heeft de kwartaalcijfers bekend gemaakt en de cijfers liegen er niet om. Afgelopen kwartaal heeft BlackBerry 1,9 miljoen toestellen weten te verkopen, echter zijn deze cijfers lager ten opzichte …

READ MORE →
BlackBerry OSNieuws

Flink veel pre-orders BlackBerry Classic

BlackBerry is een comeback aan het maken en dat lukt al aardig. De nieuwe BlackBerry Classic is nog niet eens op de markt en nu al uitverkocht in de Verenigde …

READ MORE →
Apps en gamesBlackBerry OSWindows Phone

BlackBerry 10 vs. Windows Phone: een vergelijking (opinie)

BlackBerry, het vormalige Research in Motion, heeft vorige week hun nieuwe BlackBerryOS 10 besturingssysteem uit de doeken gedaan. Bij BlackBerry verwacht men dat dit besturingssysteem de oude gloriedagen van het bedrijf op de zakelijke markt terug moet halen. Maar er klinken ook geluiden dat Windows Phone, dankzij de integratie met Windows en Office, hier veel beter voor is gepositioneerd. Een kleine analyse van de twee kampen.

READ MORE →
BlackBerry OSSmartphones

Onderzoek: ‘Windows Phone-gebruikers blijer met toestel dan Android- of BlackBerry-gebruikers’

Uit onderzoek van bureau Changewave Research blijkt, dat een groter gedeelte van Windows Phone-gebruikers ‘zeer tevreden’ is met hun toestel, vergeleken met Android en BlackBerry. Wel moet Windows Phone nog Apple’s iOS voor laten gaan in tevredenheid.

READ MORE →
BlackBerry OSSmartphones

Foto’s van BlackBerry ‘Windows Phone-killer’ uitgelekt

RIM is bezig met de nieuwe generatie BlackBerry-toestellen en -besturingsysteem. Deze wordt ook wel eens de ‘Windows Phone-killer’ genoemd, met name omdat men ervan uit gaat dat Android en iOS te ver voorop lopen om door RIM beïnvloed te worden. Een Vietnamese site heeft nu meer foto’s uitgelekt van de hardware die de nieuwe BlackBerry moet gaan worden.

READ MORE →
BlackBerry OSSmartphones

Nokia wil verkoop BlackBerry in VS verbieden wegens schending WiFi-patent

Als het niet via de winkels kan, dan maar via de rechter? Nokia en RIM zijn beide aan het vechten om de derde partij te worden achter Google en Apple, en schuwen daarbij geen methode om in te zetten. Nokia heeft RIM in de VS voor de rechter gedaagd vanwege het schenden van enkele WiFi-patenten. Nokia zet in op een verkoopverbod van BlackBerry-toestellen in de VS.

READ MORE →
Apps en gamesBlackBerry OS

‘RIM wil Windows Phone gaan verslaan met BlackBerry 10’

BlackBerry-maker RIM heeft er nog steeds zin in. Er is wederom een tip van de sluier opgelicht van BlackBerry 10, het nieuwe te verschijnen besturingssysteem. En de Canadezen geloven dat met BlackBerry 10 de nummer 3 positie achter iOS en Android te behouden is, ten koste van Windows Phone.

READ MORE →
BlackBerry OSPlatform

BlackBerryOS 10 krijgt ‘Windows Phone People Hub’-achtige features

Voor RIM is het pompen of verzuipen met de BlackBerry-lijn. Waar de BlackBerry’s aan het begin van deze eeuw nog ontzettend populair waren, heeft het technisch de laatste jaren nooit meegekund met de nieuwe spelers op de markt. Het nieuwe BlackBerry 10-platform moet hier verandering in brengen, onder andere met een Windows Phone People Hub-achtige functie. Of is het al te laat?

READ MORE →
ApparatenBlackBerry OS

Blackberry Windows Phone Concept Design dl5

Ze blijven van de band afrollen, concept Blackberry telefoons draaiende op Windows Phone 8. Sinds het gerucht dat Microsoft interesse zou hebben in Blackberry en Blackberry in Windows Phone 8 hebben we er al een paar gezien en niet allemaal even succesvol.

Onderstaand design zou echter best succesvol kunnen zijn (-;

READ MORE →