Tijdens wat rondsurfen kwam ik hier toevallig terecht en voor die gebruikers die al willen proeven van het nieuwe 5.0 OS is hiervoor nu de gelegenheid. Voor de BlackBerry Bold 9000, BlackBerry Curve 8900 en 8520 zijn namelijk de nieuwste versies uitgelekt en dus te downloaden.

Dus voor diegene die graag experimenteren en het niet erg vinden om een wellicht niet eind versie te draaien op hun BlackBerry is dit dus een goede kans. Zorg in ieder geval dat je een backup paraat hebt en onze instructies hebt gelezen over hoe je de firmware van de BlackBerry kunt upgraden maar ook weer kunt downgraden. Het is wel erg druk op de servers want er zijn meer liefhebbers dus je moet het soms een aantal keer proberen.

Schermafbeelding 2009-10-14 om 21.19.20

Surf naar Hedonedesign.com waar de download links keurig samengevat zijn te vinden. Is het je gelukt stuur ons dan je screenshots en deel je ervaringen.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *