RIM biedt straks met hun enterprise oplossing ook de mogelijkheid om Android en iOS toestellen te beheren. Dit maakt het voor bedrijven makkelijker een breed scala aan toestellen makkelijker te beheren.

Research in Motion speelt met deze stap in op de trend waarbij binnen een zakelijke omgeving niet alleen BlackBerry’s worden uitgerold. Als je dus overstapt van je BlackBerry naar een Android toestel dan is voor de IT afdeling het beheer van je toestel nog steeds prima te regelen. RIM werkt hiervoor samen met Ubitexx die ze willen kopen en daar worden laatste stappen nu voor afgerond. Het kan dus wellicht wel nog even duren voordat deze mogelijkheid daadwerkelijk beschikbaar zal komen.

Lees hieronder het persbericht:

RIM Announces Multi-Platform BlackBerry Enterprise Solution for Smartphones and Tablets

Device Management Solution to Provide Security, Management, and Control of BlackBerry Devices, Plus Secure Management for Other Mobile Devices

Waterloo, ON

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *