Voor de gadgetfreak met net iets teveel geld over, heeft Brando uit Hong Kong altijd hele leuke accessoires. Zo hebben ze nu een hele dunne Bluetooth keyboard in het assortiment genomen. Leuk voor bij je tablet.

De Brando Slim Bluetooth Keyboard is een universeel Bluetooth toetsenbordje dat met verschillende mobiele platformen werkt. Op de foto is het afgebeeld met de iPad, maar het werkt ook op een Bluetooth desktop PC of bijvoorbeeld een Windows Mobile- of Symbian-smartphone.

Het toetsenbordje is ongeveer even groot als een normale smartphone, en kan dus makkelijk in de binnenzak van je jas worden vervoerd. De afmetingen bedragen 112x61x13 mm, en het weegt 70 gram. Het bevat vijf rijen aan toetsen (met een aparte numerieke rij) en het heeft een aan/uit knop, zodat het niet onnodig stroom verbruikt wanneer je het ding aan het vervoeren bent.

Het toetsenbordje heeft een ingebouwde, oplaadbare batterij, die via USB gevoed kan worden. De prijs is $37 USD. Handig voor degenen die een klein, draagbaar toetsenbordje zoeken!

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *