Even checken of er een paraplu mee moet, gaat nu al uitstekend met de handige app.

Supportware is de ontwikkelaar van Buienradar. Hun bijzonder populaire app voor de iPhone krijgt een flinke update. De update is onlangs bij Apple ingeleverd en zal dus een dezer dagen beschikbaar worden. De bal ligt nu bij Apple.

Er is flink aan de app gesleuteld. De nieuwe versie krijgt ook enkele nieuwe functies zoals file-informatie. Het hoofddoel van de app blijft het weer en ook daar is een en ander verbeterd. Bij versie 1.0 moest de gebruiker het doen met een al dan niet geanimeerd buienbeeld. De nieuwe versie geeft de gebruiker ook een overzicht met het actuele weer en een voorspelling daarbij. Een koppeling aan de GPS-functie van de iPhone maakt handig inzoomen mogelijk. Uiteraard zou ik bijna zeggen, zijn er ook de nodige bug-fixes gedaan dat de stabiliteit van de app met name voor iPod Touch gebruikers ten goede komt.

Nog even geduld alstublieft. Buienradar 2.0 zal zo spoedig mogelijk in de App Store verschijnen. De app blijft gelukkig gratis. Ik ben er klaar voor!

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.