primaryImageCAKJJP3B.pngDe Twitter app waar menigeen op zat te wachten is er dan toch eindelijk gekomen, Carbon. Waarom? Omdat de Metro UI er volledig in verwekrt is en ook het vastpinnen van Live Tiles is volledig geïntegreerd. Tevens is het, zover ik weet, één van de weinige Twitter apps die plaatjes direct in je timeline weergeeft en daarnaast ook nog het uploaden van foto's ondersteunt naar Twitter zelf.

Een voordeel hiervan is dat je foto's beter bekeken zullen worden door je volgers omdat bij andere platformen de Twitter app SkyDrive foto weergave vaak niet ondersteund. Net als Carbon zelf dat niet doet.

Vanwege het gebrek aan een probeer versie in de Marketplace maar even een video'tje geschoten van de app zodat je even mee kan genieten van hoe het eruitziet.

De app is te koop voor €1,99 in de Marketplace en goed aan te raden als je meerdere Twitter accounts wil beheren vanaf je Windows Phone. Ook mooi om te zien dat foto's in de timeline weergegeven worden, wil je de App echter lange laadtijden besparen zet deze functie dan uit.

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *