Net een iPad gekocht maar toch liever een netbook willen hebben? Niets aan de hand, voor alles is een oplossing. De Clamcase maakt van de iPad een netbook.

De voorkant van de iPad bestaat vooral uit scherm. Het is daarom niet aan te raden de iPad zonder enige vorm van bescherming achterloos in een rugzak mee te nemen. Dat gaat ten koste van het schem. Er zullen daarom tal van beschermhoezen in allerlei vormen en materialen leverbaar gaan worden. Een bijzonder goed doordachte case is die van Clamcase.

De Clamcase doet meer dan alleen bescherming bieden voor de iPad. De case is uitgerust met een toestenbord (bluetooth) en deze heeft op dusdanige manier een plaats in de case gevonden dat de iPad ook als netbook te gebruiken is. Het deel van de case waar de iPad in geplaatst wordt is draaibaar zodat het toetsenbord ook weggeklapt kan worden.

Heb je een iPad gekocht maar had je liever toch een netbook dan is de Clamcase absoluut jouw ding. Wanneer de Clamcase leverbaar wordt en wat de prijs gaat zijn is op dit moment nog niet bekend.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *